PILLER SRL. (Cluj-Napoca) – Amenajări şi design interior la nivel avansat.

PILLER SRL. - Amenajări interioare şi design interior la nivel avansat

Cine suntem?

Aţi cumpărat o locuinţă în Cluj sau în împrejurimi şi căutaţi omul potrivit, corect şi de încredere, care să vă amenajeze interiorul – gletuire, zugrăvire, placare cu faianţă şi gresie, aşezare parchet laminat, tapet, gipscarton – înainte să vă mutaţi?
Apelaţi la Piller Srl.

Locuiţi într-un apartament vechi în Cluj sau în împrejurimi, şi v-aţi săturat de monotonie, aţi schimba interiorul plictisitor, dar nu prea aveţi idei, ce şi cum?
Pentru amenajări interioare – modificări ale spaţiilor interioare, închidere balcon, reparaţii după schimbarea ferestrelor şi uşilor, şi de orice alt tip, reînnoirea sau schimbarea pardoselilor şi placajelor – şi nu în ultimul rând pentru consultanţă de design interior (structurarea spaţiilor, culori, forme, pardoseli, mobilier) apelaţi cu încredere la Piller Srl.

Aveţi o casă veche în Cluj sau în împrejurimi, stilată, însă destul de dărăpănată, moştenită de la bunici, pe care vreţi să o renovaţi?
Releveuri, lucrări de consolidare, zidărie, cofrare, tencuială, turnare beton – ţin de asemenea de competenţa firmei Piller Srl.

Iarna plătiţi prea mult pentru încălzire?
Piller Srl. efectuează termoizolarea pe exterior.

Studenţii chiriaşi de deasupra chefuiesc prea mult?
Chemaţi Piller Srl. – ne pricepem şi la fonoizolaţii.

Noi suntem Piller Srl. – Amenajări şi design interior la nivel avansat!

Firma noastră are sediul în Cluj, ne ocupăm de toate aspectele construcţiilor şi amenajărilor de mai bine de 6 ani. Echipa noastră constă din profesionişti din diferite domenii (inginer structurist, designer de interioare, muncitori calificaţi în zidărie, zugrăveli, placaje, etc.), cu experienţă vastă în domeniul lor şi un număr mare de clienţi mulţumiţi.

La nevoie apelăm şi la serviciile partenerilor noştri din alte domenii (architect, instalatori, muncitori calificaţi, etc.)

De ce să ne alegeţi pe noi, dacă staţi în Cluj sau în împrejurimi?

Fiindcă noi ne luăm în serios munca, calitatea muncii noastre, şi ştim că munca făcută corect şi cu precizie are preţul lui, iar preţul este proporţional cu calitatea.

Fiindcă noi vă oferim corectitudine şi precizie la toate nivelurile unei lucrări: raport corect între calitate şi preţ, termeni respectaţi, şi lucrări de precizie.

Fiindcă nu predăm lucrări de proastă calitate, şi oferim garanţie pentru calitatea muncii noastre.

Şi fiindcă suntem originali.

Site realizat de Weblap.ro